Team Groneco is een installatiebedrijf dat in 1890 begonnen is als Loodgietersbedrijf Sterkenburg.

Wij zijn omgeturnd naar een modern installatiebedrijf, maar nog steeds een familiebedrijf. Wij noemen onszelf nu Team Groneco omdat het karakter van ons bedrijf teamwork is, klantgericht en meedenkend met de klant. Het kleinschalige en sterke  karakter van ons bedrijf en de betrokkenheid is wat onze klanten waarderen. Dat is volgens een belangrijke reden van ons lange bestaan.

Wij leveren en installeren moderne en energiezuinige duurzame producten op het gebied van warmte-, en warmwatercomfort in uw woning.
Naast cv ketels hebben wij een groot assortiment producten die bijdragen aan een aangenaam binnenklimaat, zoals:

airconditioning

warmtepompen

hybride verwarmingssystemen

stralingspanelen

 

Wij richten ons op de particuliere vervangings-, en renovatiemarkt en kleine bedrijven/kantoren en denken vanuit oplossingen die betaalbaar zijn en rendement opleveren. Het is ons doel om met onze kennis en ervaring bij te dragen aan de transitie en wij doen dat graag! 
Persoonlijk contact onderscheidt ons van veel andere bedrijven en bij ons zijn de lijnen kort. Dat is wat wij willen zijn, een modern bedrijf met een "ouderwetse" service zoals het vroeger was, persoonlijk en  gezellig.
Bij ons bent u geen Nummer maar heeft u een Naam!

Maakt u gerust kennis met ons door contact op te nemen. Wel is het zo dat wij niet altijd direct kunnen reageren ten tijde van drukte, wij streven daar wel naar maar als klein bedrijf waarin iedereen hard meewerkt is het nog steeds onmogelijk om op 2 plaatsen tegelijk te zijn.

Hieronder kunt u een aanvraag insturen voor meer informatie of om een afspraak te maken, laat daarbij de gevraagde gegevens achter dan kunnen wij contact met u opnemen.

Partners waar wij mee samen werken: