Team Groneco is een installatiebedrijf dat is voortgekomen uit Sterkenburg Loodgieters dat al sinds 1890 een familiebedrijf is.

Als familiebedrijf werken wij klantgericht en denken we mee met onze klant. Het kleinschalige karakter van ons bedrijf en betrokkenheid is  wat onze klanten waarderen. Dat is o.a.. de reden van ons lange bestaan en dat willen we ook zo voortzetten.

Maakt u gerust kennis met ons door contact op te nemen. Wel wijzen wij erop dat wij niet altijd direct kunnen reageren ten tijde van drukte, wij streven daar wel naar maar als klein bedrijf waarin iedereen hard meewerkt kun je onmogelijk op 2 plaatsen tegelijk zijn, wij hopen op begrip daarvoor.

Wij leveren en installeren moderne en energiezuinige duurzame producten op het gebied van warmte-, en warmwatercomfort in uw woning.
Naast cv ketels hebben wij een groot assortiment producten die bijdragen aan een aangenaam binnenklimaat, zoals airconditioning, warmtepompen en hybride verwarmingssystemen.
Wij zijn een zelfstandig opererend familiebedrijf en werken tevens samen met een aantal bedrijven die actief zijn op het gebied van de verkoop van cv-ketels. In 1890 zijn wij ooit begonnen als loodgietersbedrijf en nu actief met het installeren van warmtepompen, hybrides en airconditioning.
Dankzij dit netwerk van samenwerking kunnen wij een vrij groot gebied bedienen met advies en installatie van de diverse systemen.
Wij richten ons op de particuliere vervangingsmarkt en kleine bedrijven en denken vanuit oplossingen die betaalbaar zijn en rendement opleveren. Het is ons doel om met onze kennis en ervaring een deel van deze markt te bedienen en wij doen dat graag! 
Persoonlijk contact is belangrijk en omdat wij kleinschalig werken loopt u ook niet tegen een log systeem aan maar is onze manier van werken zoals het vanouds was, persoonlijk, gezellig en 1 op 1. 
Bij ons bent u geen Nummer maar een Naam!

Hieronder kunt u een aanvraag insturen voor meer informatie of om een afspraak te maken, laat daarbij de gevraagde gegevens achter dan kunnen wij contact met u opnemen.

 

Partners waar wij mee samen werken: