LG Airconditioners

Bent u op zoek naar een goede airconditioner? Voor de hete en vochtige zomerdagen? Dan heeft u geluk dat u deze website heeft gevonden.  Groneco heeft een brede selectie LG airco's. LG is één van de grootste airconditioning leveranciers ter wereld.  Daarnaast is een LG airco energiezuinig (A++/A+) en zorgt voor verkoeling én verwarming. Want elke LG is ook een warmtepomp.

Daarmee is een LG airco in elk seizoen te gebruiken. Met warm en drukkend weer kan een airco de perfecte oplossing zijn om beter te slapen en overdag actiever te zijn. De LG binnenunits zijn bedienbaar met een infrarood afstandsbediening en voorzien van een WiFi print zodat u uw eigen smartphone kan gebruiken om het binnenklimaat aan te passen.

Kwaliteit is top of mind

Bij LG Air Solution is kwaliteit top of mind. Zij testen en keuren de producten voordat deze de fabriek verlaten. Zo kunnen zij bedrijfszekerheid en een lange levensduur van onze LG-klimaatsystemen verzekeren.

Doordat zij overtuigd zijn van de kwaliteit van onze producten, geven zij op alle klimaatonderdelen 5 jaar garantie voor de gehele Nederlandse markt. Zo dragen zij bij aan een aanzienlijke energiebesparing dankzij zuinige klimaatoplossingen.

 

DUALCOOL met luchtreiniger, 2.5kW, verbetert de luchtkwaliteit met zijn PM 1.0-sensor

 

 • Verbeterde luchtzuivering
 • DUAL Inverter Compressor™
 • 70% energiebesparing
 • 40% sneller koelen
 • 10 jaar garantie op de compressor
 • LG ThinQ

 


LG Airco Thinq

Regel het overal met ThinQ®

Als de temperatuur buiten stijgt, regel het klimaat binnen. Beschikbare ThinQ® technologie maakt het mogelijk om jouw  LG air conditioner te bedienen met je mobiele apparaat. Start en stop het koelen, verander de instelling,  of verander de temperatuur terwijl je weg bent, gewoon met je telefoon. De air conditioner is ook  compatible met Google Assistant en Amazon Alexa zodat bediening ook kan met stem commando's.

DUAL Inverter Compressor™

LG Dual Converter
 • DUAL Inverter Compressor™

  Een compressor met een dynamische frequentie bespaart energie en koelt sneller.

 • 10 jaar garantie

  Een compressor met een dynamische frequentie bespaart energie en maakt een snellere koeling mogelijk.

 • TÜV Rheinland

  Betrouwbaarheidstest door TÜV Rheinland door versnelde veroudering en grenswaardetesten.