Slimme thermostaten

Al sinds twee jaar houden wij de slimme thermostaten markt nauwlettend in de gaten. Van innovaties tot software updates van bestaande smart home thermostaten. Wij weten daarom als geen ander of een specifieke thermostaat wel of geen goede keuze is. Bekijk onze top 10 slimme thermostaten hieronder en doe er je voordeel mee.

Wij kunnen u adviseren welke thermostaat het beste bij uw systeem past. Neemt u contact op voor meer informatie.

Nest Thermostaat

Google Nest Thermostaat

In onze ogen is de beste slimme thermostaat van dit moment de Google Nest Thermostat. Dit komt doordat de thermostaat de meeste slimme functies heeft als zelflerend en met de meeste slimme apparaten te koppelen (Homey en Google Assistant, dit maakt de thermostaat een echte Google Home thermostaat.

Honeywell Lyric T6

Een zelflerende thermostaat van Honeywell T6 kan gekoppeld worden met Apple HomeKit, Google Assistant, IFTTT, Homey en de andere smart producten van Lyric

Honeywell Lyric T6
Honeywell Evohome

Honeywell Evohome Connect

Nog een slimme thermostaat van Honeywell. Deze Evohome connect is een vrij uitgebreide thermostaat is te koppelen aan Google Assistant en Homey. Natuurlijk ook aan de producten van Honeywell denk bijvoorbeeld aan slimme thermostaatknoppen.

Honeywell Round Connected thermostaat

Nog een slimme thermostaat van Honeywell. Het is een vrij simpele thermostaat die te bedienen is via je smartphone en te koppelen is met Amazon Alexa, Google Assistant en met IFTTT.

Honeywell Round onnected
Remeha ewist

Remeha Etwist

Met de slimme Remeha eTwist of draadloze eTwist RF thermostaat en de handige eTwist app regel je in een handomdraai de temperatuur. Snel, gemakkelijk en intuïtief, waar je ook bent. Ideaal voor wanneer de dag een keer anders loopt dan gepland. Geen smartphone of tablet? Geen probleem, want met de slimme draai-/drukknop beschik je ook zonder wifi over de volledige functionaliteit.

Voordelen van de eTwist
• Altijd en overal je ketel of warmtepomp bedienen met óf zonder app
• Inzicht in je energieverbruik
• Een comfortabel en behaaglijk huis, afgestemd op jouw wensen