All Electric

vaillant All Electric

aroTHERM plus lucht-water warmtepomp

Gemaakt voor de toekomst

 

  • Zeer zuinig: energieklasse verwarming A++ t/m A+++
  • Geschikt voor renovatie, waardoor een overstap naar duurzame energie eenvoudig mogelijk is
  • Bespaar tot 10%* energie ten opzichte van andere lucht-water warmtepompen
  • Zeer stille werking - kan zelfs in dichtbebouwde rijtjeshuizen worden gebruikt
  • Zowel hybride als all electric

 

Verantwoord en zorgeloos verwarmen

Mensen die op een milieuvriendelijke manier willen verwarmen, kunnen dat nu doen met de aroTHERM plus. De nieuwe lucht-water warmtepomp combineert geweldige prestaties, energie-efficiëntie en duurzaamheid.

Ideaal voor nieuwbouw- en renovatieprojecten

De aroTHERM plus is niet alleen de perfecte oplossing voor nieuwe gebouwen, want hij zorgt voor een uitstekende warmwatervoorziening. Hij kan ook worden gebruikt in bestaande gebouwen als alternatief voor een gasaansluiting omdat de warmtepomp ook kan worden gecombineerd met radiatoren vanwege de hoge aanvoertemperatuur tot wel 75 °C**.

Efficiëntie die je kunt voelen

In combinatie met de uniTOWER plus biedt de aroTHERM plus hoog warm tapwater comfort. Dit geldt zowel voor lange douchebeurten als stortdouches.

Met een COP (= efficiëntie van een warmtepomp) van maximaal 5,4 is de aroTHERM plus (A7/W35) uiterst energiezuinig (een energie-efficiëntieklasse A+++) en daarmee precies het juiste antwoord op uw belangrijkste energievraagstukken. Het systeem maakt een energiebesparing van meer dan 10%*. Bovendien komt de aroTHERM plus in aanmerking voor subsidies.

Goed voorbereid voor morgen

De aroTHERM plus combineert koeling, verwarming en warm tapwater in één oplossing. Het is bovendien uitgerust met de nieuwste warmtepomptechnologie. Het gebruikte natuurlijke koudemiddel maakt bovengemiddelde prestaties mogelijk; tegelijkertijd heeft het een bijzonder laag aardopwarmingsvermogen (GWP), wat de aroTHERM plus warmtepomp uiterst klimaatvriendelijk maakt. Het systeem kan worden aangesloten op zonnepanelen en helpt u zo uw ecologische voetafdruk nog verder te verminderen.

Compact en super stil

Grote prestaties vereisen weinig ruimte. De uniTOWER plus plug & play boiler heeft slechts de grootte van een koel-vriescombinatie en past eenvoudig in bijvoorbeeld een bijkeuken. De aroTHERM plus buitenunit heeft ook indrukwekkend compacte afmetingen. Het geluidsniveau is bovendien bijzonder onopvallend. Met slechts 28 dB(A) op een afstand van 3 meter in fluistermodus is de aroTHERM plus zo stil als ritselende bladeren. Het systeem kan dus flexibel worden gepositioneerd, zelfs in dichtbevolkte woonwijken - zonder negatieve gevolgen voor u of uw buren.

Past zich volledig aan uw behoeften aan

Of uw persoonlijke wensen of de temperatuur buitenshuis nu verandert, met de sensoCOMFORT systeemregelaar heeft u uw verwarmingsinstallatie altijd onder controle. Dankzij de sensoAPP kunt u uw installatie ook via uw smartphone bedienen. Zo kunt u bijvoorbeeld de temperatuur tijdens het werk verlagen of het huis voorverwarmen voordat u thuiskomt.

*De gerealiseerde of haalbare energie-besparing is afhankelijk van verschillende factoren (bijv. lokale elektriciteitsprijzen, vergelijkbaar model, verwarmingsinstellingen, persoonlijk gebruik, plaats van opstelling, buitentemperatuur) en kan dus variëren.

**Dit is een kengetal dat verwijst naar de technische mogelijkheid van de warmtepomp. Houd er rekening mee dat aanvoertemperaturen hoger dan 65°C de warmteafgifte en efficiëntie van de warmtepomp aanzienlijk verminderen. Daarom raden we ten zeerste aan om systemen te ontwerpen met een aanvoertemperatuur tot max 65°C.

Profiteer van de verhoogde subsidies in 2022

De overheid stimuleert duurzame energie-oplossingen bij ondernemers en particulieren met een speciale subsidieregeling: Investeringssubsidie Duurzame Energie (ISDE). Lees hier meer over de verhoging van deze subsidie in 2022.

Goed voor u, goed voor het milieu

Vaillant staat voor kwaliteit en duurzaamheid. Als u voor een Vaillant product kiest, kunt u er zeker van zijn dat het aan de hoogste kwaliteitsnormen voldoet. Lees hier hoe wij dit waarmaken.

Warmtepompen van Vaillant

De voordelen, techniek, verschillen en subsidies.