HOME » AIRCONDITIONING

Airconditioning

Single Split

Bent u op zoek naar een goede airconditioner? Voor de hete en vochtige zomerdagen? Dan heeft u geluk dat u deze website heeft gevonden.  Groneco heeft een brede selectie Haier airco's. Haier is één van de grootste airconditioning leveranciers ter wereld. Wereldwijd heeft de fabrikant maar liefst 16 fabrieken en produceert meer dan 20 miljoen airco’s per jaar. Haier airco’s staan bekend om de zeer stille werking in alle standen. Daarnaast is een Haier airco energiezuinig (A++/A+) en zorgt voor verkoeling én verwarming. Want elke Haier is ook een warmtepomp.

Daarmee is een Haier airco in elk seizoen te gebruiken. Met warm en drukkend weer kan een airco de perfecte oplossing zijn om beter te slapen en overdag actiever te zijn. De Haier binnenunits zijn bedienbaar met een infrarood afstandsbediening en voorzien van een WiFi print zodat u uw eigen smartphone kan gebruiken om het binnenklimaat aan te passen.


Multi Split

Wilt u meerdere binnenunits hebben, dan is een multisplit vaak een goede oplossing. Er is dan in de meeste gevallen slechts 1 buitenunit nodig. Ook daar kunnen wij in adviseren.  Haier is één van de grootste airconditioning leveranciers ter wereld. Wereldwijd heeft de fabrikant maar liefst 16 fabrieken en produceert meer dan 20 miljoen airco’s per jaar. Haier airco’s staan bekend om de zeer stille werking in alle standen. Daarnaast is een Haier airco energiezuinig (A++/A+) en zorgt voor verkoeling én verwarming.


Artcool Wandmodel 2.1kW Zwart LG